torsdag 7 september 2017

Vi har hamnat i mygghelvetetIdag startade en liten minisemester. Vi ska upp till Nordingrå och fira Joakim Kjellgren som fyller 50 år snart. Vi tog en lugn morgon och packade Tuzzen i lugn och ro. Vid 9.30-tiden gav vi oss iväg. Vi stannade redan före Katrineholm för fika. 


På väg 70 norr om Enköping ligger Campingvaruhuset som vi tänkt botanisera i men det var stängt då de var på mässan på Elmia. Vi hade även tänkt att stanna och hälsa på Sara Wolmer i Gävle, men hon var sjuk så det blev inget. Lite tråkigt nu när vi ändå passerar. 

Nu sitter vi på en liten camping strax söder om Söderhamn, Ljusnefors camping. Här är myggornas paradis. Jag har aldrig varit med om så mycket mygg! Man får sätta på sig regnställ när man går ut så de inte ska äta upp en totalt. Och då har jag ändå redan fått 5 myggbett och vi har säkert dödat 30 som smiter in så fort man öppnar dörren. Som tur är har vi myggfönster för alla takluckor för mellan luckan och nätet surrar dem och suktar efter vårt blod. Hoppas det håller tätt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar